JANE BENITEZ

JANE BENITEZ

Senior Manager

6305180846

janebenitez21@flp.com

Засекогаш Живи Производи

ЗАСЕКОГАШ е посветен на изнаоѓање на најдобрите природни извори за здравје и убавина и истите да ги нуди на целокупниот свет. Многу се гордееме што им имаме помогнато на милиони луѓе во светот, и воедно ветуваме дека ќе продолжиме да бараме квалитет и извонредност, а со тоа и да осигураме дека ќе ви овозможиме се што е потребно да се одржи виталноста која ја заслужувате!

Напитоци од Алое Вера - Уживајте во поволностите од алое вера во неколку разни видови на здрави, свежи, стабилизирани гелови од алое вера. Примарната состојка на сите видови е непреработениот гел од алое вера, со кој се овозможува здрав и богат додаток во исхраната. Конзумирајте секојдневно било кој од видовите со цел да го помогнете варењето и апсорбирањето на хранливи материи, да додадете витамини, минерали и амино киселини во вашата исхрана, и пред се, да промовирате добар и здрав животен стил.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Исхрана - Нашите производи како додатоци во исхраната се направени од најдобрите состојки,, кои се одгледувани или собрани од најдобрите извори и произведени со најнапредната технологија. Секој производ ја задржува својата оригинална хранлива вредност, поттикнувајќи со тоа добро здравје и мирен ум.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Производи од пчели - Засекогаш Живи Производи ви нуди извонредна линија на 100% природни производи од пчели. Користиме најнапредна, посебно дизајнирана опрема за да ги собереме и зачуваме состојките во нивната природна состојба. Сите наши пчелини производи -Мед, Кралско Желе, Полен од пчела и Пчелин Прополис - се природни и хранливи, од пчеларниците директно до вас, токму како што и пчелите ги создаваат веќе илјадници години!

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Нормализирање на тежината - Денес, се повеќе луѓе се свесни за нивната тежина и за водењето здрав живот. Што според вас е идеална исхрана? Треба да има добар вкус, лесна за придржување, да ги подига нивоата на енергија, и секако, да ја намалува тежината. Добри вести! Нашата линија на производи за оддржување на тежината ќе ви помогнат токму во тоа и многу повеќе. Дозволете Forever Garcinia Plus, Forever Fast Break Енергетска Штангла, Forever Lite и Forever Lite Ultra да ви помогнат да го достигнете вашиот потенцијал во оддржувањето на тежината.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Нега на кожа - Нашата кожа е првата линија на одбрана во нашата секојдневна борба против загадувањето и другите иританти од животната околина, па така треба да ја заштитиме и зајакнеме истата со посебна нега. Алое вера, чија најтрадиционална употреба е како природен лек за ублажување на кожата, е идеална одбрана. Успеавме да дизајнираме посебни и различни производи кои дејствуваат природно преку навлажнување и обезбедување основни хранливи материи и витамини за кожата. Нашите производи за нега на кожата може да помогнат во заштитата на кожата од суровите ефекти на животната средина, и истите се поддржани со Одобрение од Меѓународниот Научен Совет за Алое.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Соња Козметички производи - Колкецијата на Фарби Соња е една од единствените алое вера засновани козметички линии на производи во светот со која се овозможува нега на кожата и шминка. Единствената комбинација на природни состојки, од чист алое вера и антиоксиднатни витамини, како и морски минерали и камилица, овозможува производите од колекцијата Соња да ја заштитат, хранат и ублажуваат кожата. Оваа прекрасна колекција ги слави богатите бои на животот со тонови за секој вид на кожа и секоја пригода, и има разноликост која ви дозволува лесно да ја носите од утро до вечер. Дозволете и на Соња да ви помогне во изборот како да изгледате прекрасно!

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Лична Нега - Засекогаш Живи Производите ги имаат комбинирано сите придобивки од алое вера гелот со најдобрите состојки со цел да понудат лепеза на природни производи за лична нега кои се од најдобар квалитет. Од глава до петици, бидете спокојни користејќи ги нашите производи со чист, стабилизиран алое вера. од лосиони и гелови до шампони и чистачи на лице, излгедајте и чувствувајте се најдобро со нашата комлетна линија на производи за Лична Нега!

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ